OBAVIJESTI:
Katedra za socijalnu politiku
Repozitorij

Završni događaj Interreg Danube projekta D-CARE LABS Developing Labs to Facilitate Home Care Innovation and Entrepreneurship in the Danube Region održati će se 22. rujna 2022. od 14:00 do 19:00.

 

Završni događaj bit će hibridni event koji će se održati u Kreativpark Lokhalle u Freiburgu (Njemačka) i online putem naše platforme, dostupnoj nakon registracije ovdje Interreg Danube Interreg Danube https://lnkd.in/djSXVVVP

Zašto se pridružiti završnom događaju D-Care Labsa?

Od početka projekta D-Care Labs 2020., uspostavljeno je devet regionalnih inovacijskih programa u različitim zemljama u dunavskoj regiji. "D-Care Labs" osigurava prostor i stručnu podršku potrebnu za razvoj novih rješenja za stalne izazove u sektoru socijalnih usluga, posebno skrbi u kući. Oko 250 socijalnih inovatora (npr. pružatelja socijalnih usluga, javnih ustanova, volonterskih inicijativa i društvenih start-upa) uspjelo je pilot testirati inovacijske programe i razviti 43 nova rješenja za skrb i njegu u kući za osobe ovisne o skrbi i njihove skrbnike.

Završni događaj projekata D-Care Labs sadržavati će prezentacije glavnih postignuća projekta, uključujući primjere inovacija razvijenih na nacionalnoj razini i promicati dijalog između praktičara, kreatora politika, javnosti i drugih dionika o važnosti socijalnih inovacija za socijalne usluge u kući i u zajednici.

Popis obavijesti