OBAVIJESTI:
Socijalni rad iz perspektive korisnika

OBAVIJEST STUDENTIMA ZA IZBORNI KOLEGIJ

Socijalni rad iz perspektive korisnika

 

Dragi studenti

obzirom na izmjene u rasporedu  o kojima smo govorili danas na nastavi, molim vas da uzmete u obzir slijedeće_

  1. U četvrtak 5.4. nema nastave iz izbornog kolegija na fakultetu  - taj tjedan od 3.4. do 11.4. imate vrijeme za terenski posjet udruzi/ustanovi za koju ste se prijavili i za izradu prezentacije.
  2. Kolokvij i prezentacije održat će se u ispitnom tjednu, u četvrtak, 12.4. u 15.00. Kolokvij se piše od 15.00 – 16.00, a zatim imamo prezentacije.  Na uvid u kolokvije možete doći na konzultacije srijedom od 11 – 13.00.
  3. U četvrtak, 19.4. ste pozvani na izvedbu predstave po metodi Forum teatra, u izvedbi udruge Zamisli, u predavaoni  II, u 16.30. (nije obavezno, no svi ste dobrodošli)
  4. Studenti koji nisu bili na predavanju 29.3.MOLIM DA SE ŠTO PRIJE JAVE NA MAIL K. URBANC OBZIROM NA  na preostala raspoloživa mjesta u udrugama/ustanovama.  Ukoliko imate vlastite aranžmane za obavljanje ovog zadatka (ne mora biti u Zagrebu, može biti i u mjestu vašeg stanovanja) molim da se TAKOĐER svakako javite na mail. Upute za izradu prezentacije su na web stranici kolegija U SKLOPU PREDAVANJA
  5. Slijedeći studenti su se na današnjem predavanju opredijelili za udruge/ustanove te molim predstavnike ovih grupa da mi se jave mailom:

Udruga Zamisli – Ivana Gubić, Nikolina Đurić (ovdje ima još 4 mjesta);

Ustanova: Centar za odgoj  Dugave (stambena zajednica): Sara Dobrijević, Ana Milković, AlineOreb, Seline Stankir,Paulina Brnčić (nema više mjesta); javiti se mailom na domdugave@gmail.com nasloviti na g. ravnatelja, radi dogovora oko termina, on je dobio dopis i upućen je, čeka da mu se javite.

Udruga: Ludruga – Helena B., Ana S., Lara V., Lucija Kujavec, Tea Ritoša, Nikolina Sever (javiti se mailom K. Urbanc radi dogovora o terminu) (u ovoj grupi nema više mjesta)

Udruga za mobilitet i školovanje pasa vodiča – ovdje ima 5-6 mjesta, javiti se mailom K. Urbanc radi daljeg dogovora

Dječji dom Zagreb, podružnica  I.G. Kovačić – Paula Kaleb, Tereza Balić, Laura Mišlov, Petra Miladin, Patricia Hrenek, Patricia Kovačić (grupa je zatvorena), molim javiti se mailom K. Urbanc i psihologinji Stanislavi Jenić na stanka.jenic@gmail.com, radi dogovora o terminu

Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara -  Klaudija Ljevaković, Gabrijela Tipura, Ana Maria Štuc – ima još 3 mjesta, javiti se K. Urbanc mailom radi daljenjg dogovora

Dom umirovljenika Trešnjevka  - Ivan Papa, javiti se mailom K. Urbanc radi dogovora, ima još 2-3 mjesta.

Vjeverica – klub osoba s intelektualnim teškoćama – ima mjesta, javiti se K. Urbanc radi daljnjeg dogvora.

 

Lijepi pozdrav, uživajte u blagdanima

 

Kristina Urbanc

 

 

Popis obavijesti