USPJESI NAŠIH STUDENATA:

U okviru priprema za ovogodišnje natjecanje Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition studentska ekipa Pravnog fakulteta u Zagrebu sudjelovala je od 2. do 4. ožujka 2018. na sveeuropskom prijateljskom prednatjecanju European Jessup Friendly u Nicosiji. Ovogodišnji Jesssup tim čine Hana Fiala, Helena Lijović, Matko Sanjin Jovanović i Tomislav Tot, pod vodstvom trenerice dr.sc. Rutvice Rusan Novokmet i uz podršku doc.dr.sc. Trpimira M. Šošića, kao i cijele Katedre za međunarodno pravo. Među 17 sveučilišnih ekipa iz čitave Europe koje su sudjelovale na prednatjecanju u Nicosiji, studenti Pravnog fakulteta osvojili su u ukupnom poretku odlično 4. mjesto!

Osim toga, naši studenti dobili su i dvije nagrade u kategoriji 10 najboljih govornika: Hana Fiala osvojila je 4. mjesto, a Matko Sanjin Jovanović 9. mjesto. Zagrebački tim osvojio je i nagradu Spirit of the European Jessup Friendly.

Pobjednik ovogodišnjeg prednatjecanja je studentski tim s Pravnog fakulteta u Beču.

Našim vrijednim studentima želimo uspješan nastup na završnici natjecanja Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition koja se od 1. do 7. travnja 2018. održava u Washingtonu, DC, SAD.

Popis obavijesti