USPJESI NAŠIH STUDENATA:
Uspjeh naših studenata na Brown...

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu Anja Vručina i Fran Alfirević sudjelovali su na Brown Mosten International Client Consultation natjecanju koje se održalo od 3. do 6. travnja 2019. u Dublinu. U konkurenciji od 20 timova, kao predstavnici Republike Hrvatske, naši studenti osvojili su ukupno 12. mjesto.

U razgovoru s tri izrazito zahtjevne stranke, čiji su pravni problemi studentima unaprijed bili samo načelno poznati, borili su se protiv timova iz Indije (finalisti), Nizozemske, Škotske, Novog Zelanda (polufinalisti) te Singapura i Malezije.

Brown Mosten International Client Consultation Competition izrazito je kompetitivno natjecanje, posebno u državama Common Law tradicije koje posvećuju veliku pažnju razvijanju profesionalnih vještina studenata prava te koji nerijetko organiziraju nacionalna natjecanja s većim brojem timova nego samo međunarodno natjecanje. Anja Vručina i Fran Alfirević bili su pobjednici hrvatskog nacionalnog natjecanja održanog 25. veljače 2019. u Zagrebu, i to u konkurenciji od ukupno tri tima. Sve timove za natjecanje je pripremao hrvatski nacionalni predstavnik, asistent Juraj Brozović. U pripremama je pomagala i prošlogodišnja natjecateljica Suzana Poljak.

Popis obavijesti