USPJESI NAŠIH STUDENATA:
Rukometašice osvojile brončanu medalju

U završnici Sveučilišne lige naše rukometašice su rezultatom 23-16 pobijedile ekipu Kineziološkog fakulteta i osvojile treće mjesto.

Ovaj veliki sportski uspjeh postigle su studentice Mara Budić, Nina Bušić, Mona Jambrušić, Martina Koprivnjak, Marija Kusanić, Sara Lukes, Ana Čosić i Magdalena Žigrović, a za vodstvo i organizaciju ekipe bila je zadužena dopredsjednica Športske udruge studenata Pravnog fakulteta Zagreb Dora Sertić.

Sveučilišna ženska rukometna liga sastavljena je od devet ekipa podijeljenih u dvije skupine. 
Na putu do brončane medalje, ženska rukometna ekipa Pravnog fakulteta u grupnoj fazi natjecanja pobijedila je ekipe Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, nakon čega su u četvrtfinalu naše natjecateljice bile bolje i od ekipe Kineziološkog fakulteta s uvjerljivim rezultatom 29-8. Naše rukometašice je polufinalu zaustavila ekipa Agronomskog fakulteta, koja je na kraju postala prvak natjecanja. U utakmici za treće mjesto ženska rukometna ekipa Pravnog fakulteta pobijedila je ekipu Kineziološkog fakulteta rezultatom 23-16 i osvojila brončanu medalju.

Popis obavijesti