USPJESI NAŠIH STUDENATA:
Srebrno priznanje za pjevački zbor...

Na 5. natjecanju hrvatske tradicijske vokalne glazbe održanom 11. svibnja 2019. u KD Vatroslav Lisinski, pjevački zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu "Capella juris" dobio je srebrno priznanje s ukupno osvojenih 88,7 bodova u kategoriji klasičnih zborova tradicijskog repertoara.

Od uspjeha u tekućoj akademskoj godini treba izdvojiti da je "Capella juris" na Natjecanju zborova i vokalnih sastava održanom 4. studenog 2018. godine u KD Vatroslav Lisinski osvojila 1. mjesto u kategoriji mješovitih pjevačkih zborova, zlatnu plaketu i time titulu pobjednika pjevačkog natjecanja. 

Zbor je 18. svibnja 2019. održao samostalni koncert u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, koji je priprema za  zagrebački koncert koji će se održati 9. lipnja 2019.
Također, zbor je nastupio kao centralni zbor na koncertu "Božić u Ciboni" 26.prosinca 2018., dok je 31.ožujka 2019. u KD Vatroslav Lisinski nastupao na smotri "Zlatni zborovi".

"Capella juris" je mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji okuplja tridesetak studenata prava te prijatelja Fakulteta. U trinaest godina postojanja "Capella juris" na mnoštvu različitih nastupa i gostovanja promiče ugled Pravnoga fakulteta te razvija glazbenu kulturu među akademskom zajednicom, istovremeno potičući prijateljska druženja među mladim ljudima. Zbor održava samostalne koncerte, tradicionalno po jedan u semestru, sudjeluje na zajedničkim koncertima, festivalima i smotrama, a također obilježava službena događanja i svečanosti. Svoju visoku umjetničku razinu "Capella juris" dokazuje uvijek iznova pohvalama i nagradama s domaćih i inozemnih natjecanja zborova. 
Od 2018. godine zborom ravna maestro Davor Kelić, a svoju uspješnost  brzo je dokazao osvojenom srebrnom plaketom na međunarodnom natjecanju ''Zlatna lipa'' održanom u lipnju 2018. u Tuhlju.

Popis obavijesti