OBAVIJESTI:
Obavijesti
Održani su Dani karijera Studijskog...
Ovogodišnji događaj održan je od 31. svibnja do 1. lipnja 2023. godine u prostorijama zgrade Fakulteta u Gundulićevoj ulici 10. U sklopu programa, imali smo privilegiju čuti panel diskusije koje su vodili vrhunski stručnjaci iz područja državne uprave, lokalne i područne samouprave, pravnih osoba s javnim ovlastima te poreznog sektora. Ukupno 18 predavača podijelilo je svoje znanje sa studentima i pružilo vrijedne uvide u karijerne mogućnosti.
IV. Dani karijera Pravnog fakulteta...
IV. Dani karijera Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ove godine su održani od 6. do 10. veljače 2023. godine u Gundulićevoj ulici 10-12. Dane je otvorio dekan Pravnog fakulteta, prof. dr. sc. Ivan Koprić. U dijelu programa, panel diskusija, predavanja i radionica koji se odvijao se od 6. do 8. veljače, sudjelovalo je ukupno 40 predavača iz područja odvjetništva, pravosuđa, ljudskih prava, EU institucija, trgovačkih društava, državne uprave te socijalnog rada.
Održani su III. Dani karijera Pravnog...
Dani karijera Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ove godine su održani od 14. do 18. veljače 2022. godine u prostorima zgrade Fakulteta u Gundulićevoj ulici 10. Događaj se odvijao u hibridnom obliku, uživo i putem platforme Zoom. U prvom dijelu programa, predavanja i radionice koji se odvijao od 14. do 16. veljače, sudjelovalo je ukupno 20 predavača iz područja odvjetništva, sudstva, javnog bilježništva, trgovačkih društava, državne uprave i lokalne samouprave te socijalnog rada. Program je moderirala Ivana Karaman Jurić, voditeljica Alumni zajednice.   
Pravnom fakultetu Sveučilišta u...
U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, dana 07. srpnja 2021., predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs uručili su 42 ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za obnovu infrastrukture u ukupnom iznosu od 2.140.837.980 kuna za 24 visokoškolske  i znanstvene ustanove pogođene u potresu 22. ožujka 2020. godine. Sredstva su osigurana  iz Fonda solidarnosti EU-a, a dio iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Svečanosti je prisustvovao i prof. dr. sc. Igor Gliha, dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Na Pravnom fakultetu održani su II....
Završeni su II. Dani karijera Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji su ove godine održani od 3-8. ožujka 2021. godine. Zbog epidemiološke situacije, cijeli se događaj odvijao online, putem platforme Microsoft Teams. Unatoč pandemiji koronavirusa, odaziv studenata je bio velik što potvrđuje daljnju potrebu za nastavkom održavanja ovakve inicijative. Posebno nas veseli što sve veći broj alumna našeg Fakulteta i poslodavaca prepoznaje važnost Dana karijera pa je ovogodišnji program zaista bio sadržajno bogat i raznolik, a teme su često predlagali sami poslodavci.