doc. dr. sc. Jasmina Džinić
doc. dr. sc.
Jasmina Džinić

Doc.dr.sc. Jasmina Džinić docentica je na Katedri za upravnu znanost. Doktorat znanosti stekla je 2014. obranivši disertaciju pod nazivom Utjecaj instrumenata unapređenja kvalitete na organizacijsko učenje u upravnim organizacijama. Pravosudni ispit je položila 2008. Autorica je više znanstvenih članaka iz područja javne uprave. Dobitnica je godišnje nagrade Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu mladim znanstvenicima i umjetnicima za 2011. godinu za rad Regulacijska tijela i regulacija: neki problemi u pogledu (ne)donošenja uredbi za izvršenje zakona te nagrade Mzia Mikeladze organizacije NISPAcee za najbolju doktorsku disertaciju iz područja javne uprave i javnih politika u srednjoj i istočnoj Europi. Suradnica je na nekoliko domaćih i međunarodnih projekata iz područja javne uprave. Sudjeluje u izvođenju nastave na studijima Studijskog centra za javnu upravu i javne financije, integriranom preddiplomskom i diplomskom pravnom studiju i preddiplomskom studiju socijalnog rada. Područje njezinog znanstvenog interesa posebno obuhvaća kvalitetu u javnoj upravi, javni menadžment, upravne reforme, organizacijsko učenje, lokalnu samoupravu te regulaciju i regulacijsku reformu.

 

Više

NASTAVA

EDUKACIJA

Godina diplomiranja: 2006

Godina doktoriranja: 2014

KONTAKT

E-mail:
E-mail
Telefon:
4890 215
Adresa:
Gundulićeva 10, soba Gundulićeva 10, soba 3a
Katedra/služba:
Upravna znanost
Konzultacije:

Konzultacije se do daljnjega održavaju putem Google Meet-a (poveznica: https://meet.google.com/auk-yvde-tnr?authuser=0) uz prethodnu najavu i dogovor termina putem e-maila.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Povijest zaposlenja

2016 - Zagreb Law Faculty

2014 - 2016 - Pravni fakultet u Zagrebu, viša asistentica na Katedri za upravnu znanost

2012 - 2014 - Pravni fakultet u Zagrebu, asistentica na Katedri za upravnu znanost

2007 - 2012 - Pravni fakultet u Zagrebu, znanstvena novakinja na projektu MZOS-a, "Europeizacija hrvatske javne uprave - utjecaj na razvoj i nacionalni identitet"

2006 - 2007 - Odvjetnički ured "Perić & Rimac" u Zagrebu, odvjetnička vježbenica