Svečana promocija - 9. srpnja 2022.

Svečana promocija  prvostupnica i prvostupnika socijalnog rada Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održana je 09. srpnja 2022. u dvorani Auditorium Maximum, Fakulteta elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Promovirano je 170 kolegica i kolega koji su nakon četverogodišnjeg sveučilišnog programa socijalnog rada stekli znanja i vještine za prepoznavanje rizičnih životnih okolnosti položaja pojedinca, grupa i zajednica te za pružanje profesionalne podrške i zastupanje njihovih prava u skladu s etikom socijalnog rada.

Svečanu promociju otvorio je Dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof  prof. dr. sc. Ivan Koprić koji je promoventima uručio diplome uz čestitke za veliki uspjeh i poruku: Mi smo nastojali u posljednjih nekoliko godina opskrbiti vas potrebnim znanjima za zanimanje socijalnog radnika, ali vas ujedno pozivam da nastavite svoje obrazovanje na drugom stupnju i nakon toga na ostalim programima jer su obrazovanje i nadogradnja potrebni tijekom cijelog profesionalnog života…

Promoventi koji su tijekom studija ostvarili izniman uspjeh nagrađeni su posebnim diplomama – magna cum laude i cum laude.   

Uz Dekana promotorice na promociji bile su izv.prof.dr.sc. Marijana Kletečki Radović i izv.prof.dr.sc. Gordana Berc, Predstojnica Studijskog centra socijalnog rada.

Radosnoj i svečanoj atmosferi pridonijeli su članovi obitelji i prijatelji naših promovenata, prvostupnika socijalnog rada.

Velike čestitke našim novim alumnima i puno uspjeha u daljem obrazovanju!