PRIJAVA NA ONLINE PREDMETE NA UNIC SVEUČILIŠTIMA:
Prijava na online predmete na UNIC sveučilištima

 

Želiš biti student nove generacije?

Iskoristi priliku i otkrij nove predmete u područjima koja te zanimaju.

U tijeku su prijave na online predmete u zimskom semestru akademske godine 2022/2023 na UNIC sveučilištima.

Ovdje potraži različite mogućnosti studiranja u okviru UNIC-a: News-Article (unic.eu)

Otkrit ćeš predmete u području prava i društvenih znanosti koji ti omogućuju stjecanje novih znanja i vještina, kao i učenje u međunarodnom okruženju. Upisani, odslušani i položeni online predmeti priznat će se kao izborni predmet.
UNIC ruši prepreke koje studente često ograničavaju u mobilnosti i pruža nove mogućnosti za odabir i prilagodbu iskustva studiranja tvojim interesima.

Budi i ti dio UNIC-a, Europskog sveučilišta postindustrijskih gradova, nove generacije europskih studenata, nastavnika, znanstvenika i društva koji rade, djeluju i promišljaju u budućnost.

Nove mogućnosti potraži u UNIC savezu koji uz Sveučilište u Zagrebu čine Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska),Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska).

Studenti su dužni obavijestiti Ured za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta o svojim prijavama putem e-mail adrese: imo@pravo.hr, u kojemu je kontakt osoba za studente Jelena Tadić Cegnar.


Za prijavu na Sveučilište Koç u Istanbulu: https://koc.ca1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3gtbJOQjOVX5vtY